OM OSS
ENTICON
Business Solutions

Goda relationer skapar bra affärssystem

Vi är övertygade om att grunden till ett bra och effektivt affärssystem startar med en god relation. En god relation bygger på att man förstår varandra och därför lägger vi stor vikt vid att lyssna på och lära känna våra kunder. En god relation bygger också på ett ömsesidigt förtroende och vänskap, därför behandlar vi helt enkelt våra kunder som vi behandlar våra vänner.

 

Historik

ENTICON är en förkortning av Enthusiastic Consultants och startades i augusti 2017. Vi hade då tillsammans över 50 års erfarenhet av Dynamics NAV.
Det som sammanförde oss var en gemensam övertygelse om vad som är viktigt för att lyckas i ett IT-projekt. Grunden för detta ligger i våra värderingar, att vi kan känna en stolthet och en genuin arbetsglädje i det arbete vi utför. Detta tillsammans med en genomtänkt och verifierad metodik samt rätt kunskap och erfarenhet vet vi skapar förutsättningar för att nå framgång.

Våra värderingar och metodik är vår drivkraft och utgör fundamentet för det som idag är ENTICON.

 

Strategiskt samarbete

I affärssystemvärlden sker det ständiga förändringar och kraven på kunskapsutveckling är hög. För att säkerställa att vår kompetens håller jämna steg med det marknaden efterfrågar har vi valt att
samarbete med QBS Group som är det största internationella stödnätverket för Dynamics-partners.
Genom QBS Group får vi tillgång till produkt- och teknik-information, specialistsupport och utbildningar inom allt som rör Dynamics NAV.