Microsoft Dynamics 365 Business Central
Användarvänligt och flexibelt i molnet

Microsoft Dynamics 365 Business Central

 

Helhetsbild av resultat och verksamhet

Med välbeprövade funktioner från Dynamics NAV och en helt ny teknisk plattform är Dynamics 365 Business Central ett modernt, användarvänligt och flexibelt affärssystem för små och medelstora företag. En helhetslösning som snabbt ger dig en överblick av din verksamhet och förser dig med effektiva verktyg för att styra och utveckla din verksamhet.
 

 
 
Den molnbaserade plattformen ger dig åtkomst var du än befinner dig, och låter dig på ett enkelt sätt anpassa lösningen efter hand som verksamheten växer och förändras. Nya funktioner uppdateras automatiskt i molnlösningen, vilket gör att du alltid arbetar i den senaste versionen av Business Central.

Du kan också välja Business Central som klassisk on-premiselösning. Då är systemet installerat på din egen server eller hos oss som din hostingpartner. I on-premiselösningen väljer du om du vill arbeta i Windowsklienten eller webbklienten, eller på valfri mobil enhet.

 

Full integration med Office 365

Business Central är en del av Microsofts 365-koncept vilket t.ex. innebär att Business Central är fullt integrerat med Office 365. Skapa offerter i Outlook som direkt uppdateras i Business Central, arbeta med dokumentmallar i Word eller anpassa dina rapporter i Excel. Du kan även göra dina resultat lättillgängliga genom inbyggda Power BI-instrumentpaneler.

 

 
 

Verktyg för att kontrollera, styra och utveckla verksamheten.

Effektivisera dina kund- och leverantörsreskontra, och snabba upp dina bokslut med Business Central. Med all information på samma ställe får du mer exakta prognoser och bättre underlag för ditt beslutsfattande.

Business Central ger dig snabb tillgång till den information du behöver för att öka din merförsäljning. Skapa underlag för förnyade affärsmöjligheter samtidigt som du förbättrar din service och skapar mervärde för dina kunder.

Säkra leveranskedjan genom att ta kontroll över inköp, leveranser och returer. Business Central ger dig det stöd du behöver för att optimera dina lagernivåer genom uträkning av lager, ledtider och beställningspunkter.

Planera, budgetera och analysera dina projekt i Business Central. Fatta mer precisa beslut genom att i realtid se status för ditt projekt utifrån tidplan, lönsamhet och resursanvändning.